Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Cinebat draait weer films!

BATHMEN – Cultuurhuus Braakhekke is weer open en biedt weer ruimte voor films. Cinebat heeft voor de komende tijd een aantal mooie films uitgezocht, en is blij deze nu te kunnen aanbieden.

Op zaterdag 19 juni zijn er twee voorstellingen:
Om 18.00 uur de Nederlandse familiefilm Engel (2020). Engel is een onzeker meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Thuis voelt voor haar vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan. Op een dag, onderweg naar huis, gebeurt er iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar ineens zweeft ze in een prachtige zeepbel. Als de zeepbel uit elkaar spat en Engel verdwaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilveren klokje liggen. Al snel komt Engel erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst, komt uit! Engel wordt ineens enorm populair maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?
Om 20.30 uur begint de film Life Of Pi, winnaar van 4 Oscars®. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Yann Martel en vertelt het verhaal van de onwaarschijnlijke overlevingstocht van de jonge Pi (Suraj Sharma) op zee. Life Of Pi is een betoverende, epische 3D ervaring, die u zal inspireren, raken en meevoeren naar een plaats van ontdekkingen, die u nooit zal vergeten.

Kortom: kom op 19 juni naar Cultuurhuis Braakhekke. Kaarten kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar via www.cultuurhuusbraakhekke.nl of bij het infopunt.