Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Cinebat filmnieuws december

BATHMEN – De filmvoorstelling op woensdag 21 november, in het kader van de Sinterklaasactiviteiten in Bathmen, was een daverend succes. Cinebat bedankt Camilla Klein Nagelvoort dan ook voor dit initiatief. Veel kinderen/ ouders hadden zich opgegeven voor het Speciale Sinterklaaskindermenu. Voorafgaand aan de film kon men eerst patat met een snack halen bij de snackkar van Westrik, die bij de ingang van Braakhekke stond. Als verrassing kwam ook nog eens Sinterklaas met Piet langs. Het was een hele gezellige avond!

Aankomende zaterdag is er weer een nieuwe filmavond. Kom ook kijken!

Om 18.15uur de familiefilm Cars 3, animatiefilm (2017) AL.

Hoewel zijn generatie steeds meer van het circuit wordt verdreven, is Bliksem nog niet bereid om te stoppen met racen. Wanneer hij onverwacht verslagen wordt door eerstejaars Jackson Storm, gaat hij op zoek naar een tweede kans. Daarvoor krijgt hij de hulp van Cruz Ramirez, een slanke gele raceauto. De jonge, vrouwelijke coureur laat Bliksem McQueen kennismaken met moderne technologie en leert hem nieuwe trucjes. Samen bereiden ze zich voor op de beslissende race in de Florida 500 (een wedstrijd die vergelijkbaar is met de Daytona 500).

Om 20.30 uur de avondfilm The Leisure Seeker; avontuur, drama, romantiek/ komedie en avontuur (2017).

Ella en John zijn beiden de zeventig al gepasseerd en worden geleefd door hun dokters en kinderen. Daar hebben ze op een gegeven moment zo genoeg van dat ze hun oude camper pakken, The Leisure Seeker, en beginnen aan een tocht dwars door Amerika. Intelligente en sympathieke roadmovie, gebaseerd op de gelijknamige novelle van Michael Zadoorian en vakkundig geregisseerd door de Italiaan Virzì (Il capitale umano). Die de film alleen wilde maken als Donald Sutherland en Helen Mirren wilden meewerken aan de film. Wat dus gebeurde.

Datum: zaterdag 15 december

Plaats: Cultuurhuus Braakhekke

Kosten: € 5,00.

 

Tip: Kinderfeestjes kunnen ook bij Cinebat gevierd worden. De jarige krijgt dan een verrassing van Cinebat.

Let op: De volgende filmvoorstelling, The Violin Teacher, is op een woensdag, namelijk 9 januari om 20.30 uur.