Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Cinebat filmnieuws januari

BATHMEN – Na de mooie filmavond op woensdag opent Cinebat zaterdag weer haar deuren. Te zien zijn de film ´Ralph Breaks the Internet´, deze film sluit goed aan bij de belevingswereld van de jonge bezoekers en heeft oog voor de leuke én de minder leuke kant van de onlinewereld. De prachtige avondfilm ´The Wife´ daarentegen, sluit juist goed aan bij de wat oudere bezoekers, want deze film is een tedere en complexe beschouwing van langdurige relaties op leeftijd en de offers die men ervoor moet brengen.Om 18.15 uur de bontgekleurde familiefilm Ralph Breaks The Internet (vanaf 6 jaar) een Disneyfilm vol grapjes en knipogen.

Ralph en zijn beste vriendin Vanellope reizen naar het wereldwijde web om Vanellopes game Sugar Rush te redden. Tijdens hun zoektocht naar een gameonderdeel komen ze steeds verder in digitale problemen – er zit niks anders op dan te vertrouwen op de hulp van de internetbewoners. Zo helpen Yesss, hoofd-algoritme en drijvende kracht achter de trendy website BuzzTube, en Shank, een spijkerharde racer uit het online racespel Slachtrace, hen door het woeste wereldwijde web te loodsen.

Om 20.30 uur start ´The Wife´, dit is een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt.

Joan Castleman heeft veertig jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire succescarrière van haar charismatische man Joe Castleman. Hun pact zorgde voor een stevig huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. De dag voordat haar man de Nobelprijs voor Literatuur krijgt uitgereikt, besluit ze een geheim te onthullen waardoor alles in één klap op losse schroeven komt te staan. Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater spelen de hoofdrollen in ‘The Wife’ en Glenn Close won zelfs een Golden Globe voor haar rol als Joan Castleman!

Plaats: Cultuurhuus Braakhekke | Datum: 11 december | Tijd: 18.15 uur familiefilm en 20.30 uur avondfilm | Entree: € 5,00.

Voor meer info zie www.cinebat.nl