Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Cinebat filmnieuws juni

BATHMEN – De laatste filmavond van dit seizoen is zaterdag 2 juni. Om18.15uur Coco; een hele leuke animatiefilm van Disney Pixar voor de hele familie.

Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes.

Om 20.30 uur Retour en Bourgogne, een charmant filmdrama over twee broers en een zus die met vallen en opstaan het wijnbedrijf van hun vader overnemen.

Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen.

Traditiegetrouw sluit Cinebat het filmseizoen af met een verrassing voor de kinderen en in de pauze (gratis) hapjes voor onze volwassen bezoekers. Dus kom naar Cinebat en neem je familie en/of vrienden mee.