Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Cinebat filmnieuws oktober

BATHMEN – Kom a.s. woensdagavond kijken naar de succesvolle bioscoop hit Huisvrouwen bestaan niet. Dit is een leuke, luchtige film voor een gezellig avondje met vriendinnen, moeders, (schoon)moeders, oma’s of collega’s.In de komedie Huisvrouwen bestaan niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.

Gijsje is een jonge, ambitieuze control freak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.

Datum: woensdag 2 oktober. Plaats: Cultuurhuus Braakhekke. Tijd: 20.30 uur. Entree: 5 Euro

Wordt verwacht: op zaterdag 19 oktober de familiefilm Vaiana en ´s avonds The Bookshop. Voor meer info zie www.cinebat.nl