Cinebat filmnieuws september

BATHMEN – Na een fantastische afsluiting van het filmseizoen, met de geweldige film Bohemian Rhapsody en enorm veel (nieuwe) bezoekers, staat het team van Cinebat te popelen om de deuren van het filmhuis opnieuw te openen.

Cinebat biedt u een divers filmprogramma aan, geschikt voor jong en oud. Net uitgebrachte films worden afgewisseld met films die al wat langer draaien, maar die u beslist op het grote doek moet komen kijken. Evenals vorig seizoen is er ook weer een aantal extra filmavonden op de woensdag. Kijk voor de data en bijbehorende informatie op de website www.cinebat.nlZaterdag, 21 september trapt Cinebat af met de volgende films:

– Familiefilm: Dumbo, een Amerikaanse avonturenfilm uit 2019 (vanaf 12 jaar.)

Circuseigenaar Max Medici (Danny DeVito), voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) stemmen in om voor een nieuwgeboren olifantje te zorgen. De grote oren maken van het olifantje een lastig punt in een circus dat toch al worstelt om rond te komen. Maar als blijkt dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een grote comeback. En dat overtuigt ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) ervan het circus in te huren voor zijn grote entertainmentonderneming Dreamland. Terwijl Dumbo leert vliegen naast circusartiest Colette Marchant (Eva Green), ontdekt Holt dat er meer aan de hand is en dat Dreamland behoorlijk duistere geheimen herbergt. (Filmtotaal.)

– Avondfilm: Baantjer: Het begin, een NL drama/ misdaadfilm uit 2019.

In de roerige jaren ‘80 wordt rechercheur De Cock gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn stuit de Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van Prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen. (Filmladder.)

In de pauze is er een gratis snack voor bij de borrel.

Plaats: Cultuurhuus Braakhekke.

Tijd: 18.15 uur familiefilm en 20.30 uur avondfilm.

Entree: € 5,00.