Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Cinebat filmnieuws september

BATHMEN – Na een heerlijke zomer gaat het filmseizoen bij Cinebat zaterdag 15 september van start. De komende maanden hebben de inwoners van Bathmen en omstreken volop gelegenheid om dichtbij huis, voor weinig geld naar de film te gaan. De filmavond is zoals de voorgaande jaren in ieder geval één keer per maand op een zaterdag, maar dit seizoen gaat Cinebat ook op woensdag een aantal avonden extra draaien. Zo krijgen filmliefhebbers vaker de gelegenheid om mooie films te beleven.Voor zowel jong als oud wordt er gedurende het seizoen een gevarieerd programma samengesteld. Kijk op de website www.Cinebat.nl voor alle data en het (actuele) filmaanbod. De vrijwilligers van Cinebat kijken ernaar uit om u/jullie bij het Cultuurhuus Braakhekke te verwelkomen.

 

Om 18.15 uur voor de hele familie de mooie animatiefilm Ferdinand; een komisch verhaal van een grote stier met een klein hartje. De film Ferdinand speelt zich af in Spanje. Als hij ten onrechte ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur.

Daarna om 20.30 uur de Franse avondfilm Médicin de campagne; een charmante film waarin een plattelandsdokter een stapje terug moet doen. Op het Franse platteland werkt Jean-Pierre als huisarts. Iedereen kan zeven dagen per week op hem rekenen tot hij zelf ernstig ziek wordt. De jonge arts Nathalie komt zijn praktijk overnemen en zij is niet gewend aan het plattelandsleven. Jean-Pierre kan het werk maar moeilijk overdragen; hij ziet zichzelf als onmisbaar in de dorpsgemeenschap.

Om het filmaanbod nog beter op het eigen publiek af te stemmen, doet Cinebat de volgende oproep: zou u/je dit seizoen graag een bepaalde familie-/avondfilm willen zien op het grote scherm, laat het Cinebat weten via de website / mail, facebook of geef de titel door op de eerstvolgende filmavond. De Cinebatmedewerk(st)ers zijn zeer benieuwd naar uw/ jullie suggesties!

Plaats: Cultuurhuus Braakhekke.

Tijd: 18.15 uur familiefilm en 20.30 uur avondfilm.

Entree: € 5,00.