Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Cinebat Sint filmnieuws

BATHMEN – Sinterklaas is gelukkig in Bathmen aangekomen en dat betekent dat er de komende tijd allerlei festiviteiten op het programma staan. A.s. vrijdagmiddag verzorgt Cinebat in samenwerking met de Sinterklaascommissie en het Cultuurhuus een Sint filmmiddag voor jong en oud.Om 15.30 uur draait er de leuke familiefilm ´Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht´, die vorig jaar zelfs bekroond werd met de Gouden Film. Het verhaal is niet al te zwaar en met een goede speelduur van 67 minuten duurt de film ook niet te lang voor de kleinsten en is het allemaal goed behapbaar. Dus vaders en moeders, opa´s en oma´s kom met je (klein) kind(eren) naar Cinebat, want de film is zeker een aanrader!

In heel het land is er maar één kind dat nooit haar schoentje zet: Floor. Als zij iets wil, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Tot Floor op een dag een zwembad vol chocolademunten wenst. Er is geen bakker die aan deze vraag kan voldoen en dus is er maar één iemand die nog kan helpen: Sinterklaas. Maar één miljoen chocolademunten is ook voor de Sint teveel. Floors vader is woedend dat iemand ‘nee’ zegt tegen zijn dochter en ontvoert de Goedheiligman met zijn luchtballon. Als de Pieten één miljoen chocolademunten voor hem maken, zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om op tijd alle munten te maken en de Sint te bevrijden zodat pakjesavond toch door kan gaan…?

Na de film kun je eventueel ook nog genieten van een Sinterklaasmenu (verzorgd door Westrik Snacks). En…misschien komt er ook nog wel een speciaal iemand langs tijdens het eten. De kinderen moeten wel de menu´s van tevoren bestellen en betalen, zodat de ´bakpieten´ weten hoeveel patat en snacks er gebakken moeten worden.

Kosten: € 5,00 alleen voor de film, € 7,50 voor een combiticket; film + patatje met frikandel of kroket (reserveren verplicht).

Opgeven: tickets kun je kopen bij www.cultuurhuusbraakhekke.nl of via het Infopunt in Cultuurhuus Braakhekke.

Tijd: de film start om 15.30 uur, het eten start om 17.00 en duurt tot 18.15 uur.

Plaats: bij Cinebat in Cultuurhuus Braakhekke.

Let op: De volgende Cinebat filmvoorstellingen zijn op woensdag 11 december, met de grappige familiefilm: Grinch en ´s avonds: The Biggest Little Farm, over leven, hèt leven!

Voor meer info zie www.cinebat.nl