Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Close Company viert eerste lustrum met uitverkocht concert

BATHMEN – Het jubilerende a-capellakoor Close Company kan terugkijken op een zeer geslaagd jubileumconcert. Op zaterdag 18 november vormde de sfeervolle uitverkochte Dorpskerk van Bathmen, het schitterende decor voor het concert.Het Bathmense koor verzorgde, samen met het barbershopkoor The College Barbers uit Apeldoorn, een muzikale avond van kwaliteit, met een vleugje show. Dit alles onder leiding van dirigent Jurrien Zaagman.

Het publiek kon genieten van een gevarieerd programma, met voor de pauze meer gedragen nummers en na de pauze de meer vlotte liedjes. Ook kreeg het publiek nog een glimp van het Dickens festijn te horen en te zien.

Tijdens de pauze konden de mensen genieten van heerlijke eigen gebakken zoete lekkernijen, voor bij de koffie en thee. Om het feest compleet te maken was er na het concert een drankje met eigen gemaakte hartige hapjes.

Het publiek heeft kunnen genieten van een geweldige avond.

De afwisseling van de heldere klanken van Close Company met het volle geluid van The College Barbers deed het goed. Waarbij het lied Hallelujah van Leonard Cohen, samen gezongen door beide koren als afsluiting van het programma, één van de hoogtepunten was.

Kortom een waar feest om naar te luisteren.