Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Collecte Maag Lever Darm Stichting

BATHMEN – De Maag Lever Darm Stichting (MLDS)  collecteert, maar niet zoals u gewend bent. Als deze tijd ons één ding duidelijk maakt dan is het hoe kwetsbaar we zijn Sinds Corona beseffen wij dat allemaal. Om zo gezond mogelijk te blijven, hebben we weerstand nodig. Nu meer dan ooit. En daar is je spijsvertering super belangrijk voor! Maar liefst 70% van alle afweercellen zit in onze darmen.

Christel Denneboom, organisator van de MLDS collecte in Bathmen: “Omdat we zo kwetsbaar zijn, strijden wij voor meer onderzoek naar onze spijsvertering. Dat doen we voor 2 miljoen mensen met een spijsverteringsaandoening. Én voor ons állemaal.

We strijden voor oplossingen, met artsen, met wetenschappers, met onderzoekers en met heel veel vrijwilligers. En we zijn heel dankbaar voor jouw steun!

Dit jaar komen de collectanten van de MLDS niet aan de deur zoals u gewend bent, maar laten ze wel van zich horen.

Wij hebben onze wijze van collecteren aan moeten passen door het rondwarende Corona virus. Wij komen in Bathmen niet met de bus aan de deur, maar bezorgen u in de week van 15-20 juni een flyer. Op deze folder staat een QR code waarmee u simpel en snel kunt doneren, ook staan hierin andere  mogelijkheden om toch te kunnen doneren aan de MLDS.

Met de opbrengst van de collecte financiert men onderzoek naar spijsverteringsziekten. Daarnaast wordt het geld ook besteed aan het  geven van voorlichting over de verschillende aandoeningen. Meer informatie over de MLDS of de collecte kunt u vinden op www.mlds.nl.”