Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Compost- en potgrondactie Muziekvereniging Orpheus

BATHMEN – Door de Stichting Vrienden van Muziekvereniging Orpheus te Bathmen wordt er op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019 in Bathmen en Loo e.o. de jaarlijkse compost- en potgrondactie gehouden.Op vrijdag komt men met compost langs in een deel van de Noorderenk en het centrum van Bathmen. In de rest van Bathmen en het buitengebied gaan de leden en vrijwilligers van de muziekvereniging zaterdag vanaf 09.00 uur op pad om de compost en potgrond huis-aan-huis te koop aan te bieden.

Orpheus biedt u combinatiepakket aan voor € 8,00; dat kan bestaan uit twee zakken potgrond of twee zakken compost of één zak potgrond met één zak compost.

Voor diegenen die op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart niet thuis zijn, is het mogelijk om de compost telefonisch te bestellen. In overleg wordt de compost hierna zo spoedig mogelijk bij u thuis afgeleverd.

De opbrengst van de actie is bedoeld om de muziekvereniging in stand te houden en voor de aankoop van nieuwe muziekinstrumenten.

Op 13 en 20 april 2019 is er weer de jaarlijkse oud-papier- en oud-ijzeractie. Het oud-ijzer wordt niet meer bij u opgehaald. Dat kunt u het gehele jaar brengen naar Bronsvoorderdijk 14a, Bathmen. Daar staat een container waar u het oud-ijzer in kunt doen.

Dus bewaar het papier en ijzer voor muziekvereniging Orpheus.

Voor nadere inlichtingen of voor het bestellen van compost kunt u contact opnemen met Aleid Loman, tel. 06-52129247.