Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Compost- en potgrondactie Muziekvereniging ‘Orpheus’

BATHMEN – De Stichting Vrienden van Muziekvereniging ‘Orpheus’ houdt op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2017 in Bathmen en Loo e.o. de jaarlijkse compost- en potgrondactie.Op vrijdag komen zij met compost langs in een deel van de Noorderenk en het centrum van Bathmen. In de rest van Bathmen en het buitengebied gaan de leden en vrijwilligers van Orpheus zaterdag vanaf 9.00 uur op pad om de compost, bereid uit milieubewuste inzameling van groente-, fruit- en tuinafval, huis-aan-huis te koop aan te bieden.

Orpheus biedt u een combinatiepakket aan voor € 8,00; dit pakket kan bestaan uit twee zakken potgrond of twee zakken compost; of één zak potgrond met één zak compost.

Voor diegenen die op vrijdag 10- en zaterdag 11 maart niet thuis zijn, is het mogelijk om de compost telefonisch te bestellen. In overleg wordt de compost hierna zo spoedig mogelijk bij u thuis afgeleverd.

De opbrengst van de actie is bedoeld om de muziekvereniging in stand te houden en voor de aankoop van nieuwe muziekinstrumenten.

Voor nadere inlichtingen of voor het bestellen van compost kunt u contact opnemen met Aleid Loman, tel. 0570 – 54 23 42.

 

Oud-papier- en oud-ijzeractie

Op 8 en 15 april is er de jaarlijkse oud-papier- en oud-ijzeractie. Het oud-ijzer wordt niet meer bij u opgehaald. U kunt het gehele jaar uw oud-ijzer brengen naar het adres Bronsvoorderdijk 14a. Hier staat een container waar u het oud-ijzer in kunt doen.

Dus: bewaar het papier en ijzer voor Orpheus.