Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Compostactie Muziekvereniging “Orpheus”

BATHMEN – Door de Stichting Vrienden van Muziekvereniging “Orpheus” wordt op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 in Bathmen en Loo e.o. de jaarlijkse compost- en potgrondactie gehouden.Op vrijdag komen de “Vrienden” met compost langs in een deel van de Noorderenk en het centrum van Bathmen.

In de rest van Bathmen en het buitengebied gaan de leden en vrijwilligers van “Orpheus” zaterdag vanaf 9.00 uur op pad om de compost bereid uit milieubewuste inzameling van groente-, fruit- en tuinafval huis-aan-huis te koop aan te bieden.

Orpheus biedt u een combinatiepakket aan voor € 8,00; dat kan bestaan uit twee zakken potgrond of twee zakken compost of één zak potgrond met één zak compost.

Voor diegenen die op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart niet thuis zijn, is het mogelijk om de compost telefonisch te bestellen. In overleg wordt de compost hierna zo spoedig mogelijk bij u thuis afgeleverd.

De opbrengst van de actie is bedoeld om de muziekvereniging in stand te houden en voor de aankoop van nieuwe muziek instrumenten.

Op 9 en 16 april is er weer de jaarlijkse oud-papier- en oud-ijzer actie.

Dus bewaar het papier en ijzer voor de muziekvereniging.

Voor nadere inlichtingen of voor het bestellen van compost, kunt u contact opnemen met Aleid Loman, tel. 0570 – 542342.