Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Compostactie Muziekvereniging Orpheus

BATHMEN – Door de Stichting Vrienden van Muziekvereniging Orpheus wordt er op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018 in Bathmen en Loo e.o. de jaarlijkse compost- en potgrondactie gehouden.Op vrijdag komt men met compost langs in een deel van de Noorderenk en het centrum van Bathmen. In de rest van Bathmen en het buitengebied gaan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging Orpheus zaterdag vanaf 9.00 uur op pad om de compost huis-aan-huis te koop aan te bieden.

Orpheus biedt u een combinatie pakket aan voor € 8,00; deze kan bestaan uit twee zakken potgrond of twee zakken compost of één zak potgrond met één zak compost.

Voor diegene die op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart niet thuis zijn, is het mogelijk om de compost telefonisch te bestellen. In overleg wordt de compost hierna zo spoedig mogelijk bij u thuis afgeleverd.

De opbrengst van de actie is bedoeld om onze muziekvereniging in stand te houden en voor de aankoop van nieuwe muziekinstrumenten.

Op 14 en 21 april 2018 is er de jaarlijkse oud-papier- en oud-ijzer actie. Het oud-ijzer wordt niet meer bij u opgehaald. Het oud-ijzer kunt u het gehele jaar brengen naar Bronsvoorderdijk 14a, Bathmen. Hier staat een container waar u het oud-ijzer in kunt doen. Dus bewaar het papier en ijzer voor de muziekvereniging.

Voor nadere inlichtingen of voor het bestellen van compost, kunt u contact opnemen met Aleid Loman, tel. 06 – 52129247