Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Compostactie Muziekvereniging Orpheus

BATHMEN – Op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2020 wordt door de Stichting Vrienden van Muziekvereniging Orpheus de jaarlijkse compost- en potgrondactie gehouden in Bathmen en Loo e.o.Op vrijdag komt men met compost langs in een deel van de Noorderenk en het centrum van Bathmen. In de rest van Bathmen en het buitengebied gaan de leden en vrijwilligers van Orpheus zaterdag vanaf 9.00 uur op pad om de compost en potgrond huis-aan-huis te koop aan te bieden.

De Vrienden bieden u een combinatiepakket aan voor € 8,00; dat kan bestaan uit twee zakken potgrond, twee zakken compost of één zak potgrond met één zak compost.

Voor degenen die op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart niet thuis zijn, is het mogelijk om de compost/potgrond telefonisch te bestellen. In overleg wordt dit hierna zo spoedig mogelijk bij u thuis afgeleverd.

De opbrengst van de actie is bedoeld om de muziekvereniging in stand te houden en voor de aankoop van nieuwe muziekinstrumenten.

Op 11 en 18 april 2020 is er de jaarlijkse oud papier- en oud ijzeractie. Het oud ijzer wordt niet meer bij u opgehaald. Het oud ijzer kunt u het gehele jaar brengen naar Bronsvoorderdijk 14a, Bathmen. Daar staat een container waar u het oud ijzer in kunt doen.

Voor nadere inlichtingen of voor het bestellen van compost/potgrond kunt u contact opnemen met Aleid Loman, tel. 06-52129247 of Hans Haverkamp, tel. 06-13585277.