Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Compostactie muziekvereniging Orpheus

BATHMEN – De Stichting Vrienden van Muziekvereniging ‘Orpheus’ uit Bathmen houdt op vrijdag 10- en zaterdag 11 maart 2023 in Bathmen en Loo weer de jaarlijkse compost- en potgrondactie.

Op vrijdag komt men met compost langs in een deel van de Noorderenk en het centrum van Bathmen. In de rest van Bathmen en het buitengebied gaan de leden en vrijwilligers van de muziekvereniging Orpheus zaterdag vanaf 09.00 uur op pad om de compost huis aan huis te koop aan te bieden.
Hans Haverkamp namens Orpheus: “Wij bieden u aan een combinatiepakket voor € 10,00, deze kan bestaan uit 2 zakken potgrond of 2 zakken compost of 1 zak potgrond met 1 zak compost (compost 30 liter en potgrond 40liter). Deze kunnen contant of met de QR code betaald worden.
Voor diegene die op vrijdag 10- en zaterdag 11 maart niet thuis zijn, is het mogelijk om de compost telefonisch te bestellen. In overleg wordt de compost hierna zo spoedig mogelijk bij u thuis afgeleverd.
De opbrengst van de actie is bedoeld om onze muziekvereniging in stand te houden en voor de aankoop van nieuwe muziek instrumenten.
Het oudijzer kunt u het gehele jaar brengen naar Bronsvoorderdijk 14a, te Bathmen. Hier staat een container waar u het oud-ijzer in kunt doen. Dus bewaar het ijzer voor onze en ook uw muziekvereniging.”

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Hans Haverkamp, telefoon 06-135 85 277.