Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Compostactie Muziekvereniging “Orpheus”

BATHMEN – Door de Stichting Vrienden van Muziekvereniging “Orpheus” wordt op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2015 in Bathmen en Loo e.o. de jaarlijkse compost- en potgrondactie gehouden.

Op vrijdag komt men met compost langs in een deel van de Noorderenk en het centrum van Bathmen. In de rest van Bathmen en het buitengebied gaan de leden en vrijwilligers van de muziekvereniging “Orpheus” zaterdag vanaf 9.00 uur op pad om de compost, bereid uit milieubewuste inzameling van groente, fruit en tuinafval, huis-aan-huis te koop aan te bieden.

Er wordt u aan combinatiepakket aangeboden voor € 7,50; deze kan bestaan uit twee zakken potgrond  of twee zakken compost of één zak potgrond met één zak compost.

Voor diegene die op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart niet thuis zijn, is het mogelijk om de compost telefonisch te bestellen. In overleg wordt de compost hierna zo spoedig mogelijk bij u thuis afgeleverd.

De opbrengst van de actie is bedoeld om Muziekvereniging Orpheus in stand te houden en voor de aankoop van nieuwe muziekinstrumenten.

Op 11 en 18 april  is de jaarlijkse oud-papier- en oud-ijzer actie. Men komt dan bij u langs de deur om het oud-papier en oud-ijzer op te halen voor recycling. Dus bewaar het papier en ijzer voor de  muziekvereniging.

Voor nadere inlichtingen of voor het bestellen van compost, kunt u contact opnemen met Aleid Loman, tel. 0570 – 542342.