Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Concours hippique RV Bathmen op 6 en 7 juli

BATHMEN – Op zaterdag 6 en zondag 7 juli houdt Rijvereniging Bathmen haar jaarlijkse concours hippique. Een spannende wedstrijd voor veel deelnemers, want tijdens dit concours wordt bekend wie, na het rijden van twee eerdere selectiewedstrijden, zich tot kringkampioen van Salland mag kronen.Op zaterdag trappen de ponyruiters af. Om 09.00 uur starten de eerste combinaties met hun dressuurproeven in de klasse B tot en met Z2. Ook wordt er gesprongen in de klasse B tot en met Z. Na het ochtendprogramma zullen de vier- en zestallen de baan betreden. In de middag is het de beurt aan de paardenruiters. Ook bij de paarden wordt zowel dressuur gereden als gesprongen, in verschillende klassen, van B tot en met ZZ licht/ ZZ. De verwachting is dat om 19.00 uur alle klassen verreden zijn en is bekend wie de kringkampioenen geworden zijn.

Zondag is het de beurt aan de jongste ruiters; kinderen van 4 tot en met 12 jaar mogen in de Bixiewedstrijd laten zien wat zij al kunnen, zowel op het gebied van dressuur als met springen. De eerste ruitertjes starten om 09.30 uur en tegen 14.00 uur zijn alle winnaars en tevens de aankomende talenten van kring Salland bekend.

Het concours vindt plaats op het terrein naast manege ’t Ruiterkamp aan de Koekendijk 20 in Bathmen. De organisatie probeert er een gezellig weekend van te maken waarbij uiteraard ook aan de inwendige mens is gedacht, naast koffie, thee en frisdrank zijn er ook snacks verkrijgbaar.

U bent van harte welkom om (gratis) een kijkje te komen nemen op het altijd gezellige concours!