Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Corona treft obligatielening Cultuurhuus

BATHMEN – De aandelenbeurzen hebben last van de gevolgen van het Coronavirus. Aandelen kelderen, beleggers zijn op zoek naar meer veilige investeringen zoals obligaties, zelfs als daar een negatieve rente voor geldt. Ook Cultuurhuus Bathmen kan u zo’n veilige obligatie bieden. Een lening bedoeld om de toegankelijkheid van het pand te verbeteren en een ruimere ontvangstruimte te creëren. Deze obligatie biedt zelfs een leuk rendement in natura, in de vorm van gratis theatervoorstellingen.Johan Kippers, voorzitter Cultuurhuus Braakhekke: “Om de gevolgen van het Coronavirus in te perken heeft ook het Cultuurhuus voorzorgsmaatregelen moeten nemen om verdere verspreiding tegen te gaan. Veel activiteiten zijn tijdelijk stilgelegd en voorstellingen afgelast.”

 

Bezoekers lastig persoonlijk te bereiken
Kippers: “En dit komt juist nu heel ongelukkig uit. Zoals al eerder aangekondigd, gaat het Cultuurhuus verbouwen en worden, voor de financiering daarvan, obligaties uitgegeven. Vanaf deze week zouden alle vaste bezoekersgroepen en vrijwilligers worden geïnformeerd. Echter, bezoekers die Braakhekke een warm hart toedragen en naast potentiële afnemer ook ambassadeur voor de obligatielening zouden kunnen zijn, zijn op dit moment lastig persoonlijk te bereiken.”

 

Informatie en inschrijfformulier op website
Inmiddels staan alle informatie en een inschrijfformulier op www.cultuurhuusbraakhekke.nl Daarnaast zijn brochures en inschrijfformulieren te verkrijgen bij het Infopunt in het Cultuurhuus en de Bibliotheek.
Kippers: “Wij vinden het vervelend dat we u op dit moment niet het gemak kunnen bieden dat we voor ogen hadden. Maar als u wilt helpen de hoognodige verbouwing mogelijk te maken, vragen wij u of u hier, voor deze ene keer, iets meer moeite voor wilt doen door de website te bezoeken of een informatiesetje te halen bij het Infopunt of de bibliotheek. Wij zijn u al bij voorbaat dankbaar voor uw begrip.”