Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Creatieve cursus of workshop voor jou!

Creatieve cursus

BATHMEN – Vanaf februari is er 5 maanden lang de mogelijkheid om je creatief uit te leven in De Wiekslag, in het centrum van Bathmen.

Creatief onderneemster en dorpsbewoonster Marjan van der Meulen, van www.MarjanExposeert.nl: “Deze prachtige toegankelijke locatie geeft veel ruimte en speelse inspiratie voor eenieder die z’n creativiteit wil ontwikkelen. In combinatie met mijn waardevolle ervaringen als creatief kunstenaar, trainer, entertainer, begeleider en therapeut  heb ik een zeer mooi cursus- en workshopaanbod voor verschillende leeftijdsgroepen.” Te beginnen met de cursus ‘Beeldende expressie’. Prikkelende materialen en werkvormen voor het platte vlak geven houvast en een duidelijke kader waarbinnen je op ontdekking gaat naar jouw eigen creativiteit, of je hier nou veel of weinig ervaring in hebt. Het plezier van het creatieproces in het moment staat voorop, wat leid tot verrassende resultaten.

Kijk op de site voor meer informatie, loop gerust eens binnen en zéker op ‘Het Creatieve Openingsfeest’ op zaterdagmiddag 7 februari!