Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Cultuur veur Cultuur!

BATHMEN – Veel sectoren krijgen een flinke klap door de corona-maatregelen. Niet in de minste plaats de cultuursector, zoals ook Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen. Daarom heeft Dinie Jansen het initiatief genomen om een avondvullende toneelbeleving op de planken te brengen, waarvan de opbrengst volledig naar het Cultuurhuus gaat. Dit doet ze natuurlijk niet alleen, maar samen met de diverse clubs waarvoor zij het toneel regisseert én die daarvoor vaak gebruik maken van het Cultuurhuus. Dit alles onder het mom Cultuur veur Cultuur!

In dit concept werken de toneelgroepen van zowel de Plattelands Jongeren Bathmen, Vrouwen van Nu afd Bathmen (PLOT), Loo Revue als het Openluchtspel Bathmen samen. De voorbereidingen zijn in augustus gestart: de repetities zijn in volle gang en achter de schermen is men druk bezig de nodige zaken te regelen. De voorstellingen vinden plaats op vrijdagavond 23, zaterdagavond 24 en zondagmiddag 25 oktober, natuurlijk in Cultuurhuus Braakhekke.
Alles zal natuurlijk conform de welbekende richtlijnen gehouden worden, daarom zijn het aantal beschikbare kaarten beperkt. Kaarten à € 17,50 zijn vanaf vrijdag 18 september te koop via de website van Cultuurhuus Braakhekke en het Infopunt. Ontvangst met koffie/thee en hapjes/dankjes tijdens de voorstelling zijn inbegrepen. Volg Cultuur veur Cultuur ook op Facebook voor meer informatie.
Men hoopt de bezoekers een unieke toneelbeleving te geven én natuurlijk Cultuurhuus Braakhekke op deze manier van een mooi bedrag te kunnen voorzien, om in deze lastige periode het hoofd boven water te houden!