Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bij Cultuurhuus Braakhekke kunt u dagelijks terecht voor een seniorenactiviteit

BATHMEN – Van maandag tot en met vrijdag is er op verschillende tijdstippen iets te doen voor u als de wat oudere inwoner van Bathmen of omgeving.Op maandagochtend en donderdagmiddag kunt u aanschuiven aan de grote tafel om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunt u sportief bezig zijn. U hebt de keuze uit koersbal, yoga of meer bewegen voor ouderen. Voor meer informatie en het aanmelden hiervoor kunt u terecht bij het Infopunt, tel. 0570-540839. Zij verwijzen u naar de juiste contactpersonen.

Op elke tweede woensdag van de maand is er een gezellige seniorenmiddag. Dit kan variëren van film tot muziek of een mooie lezing.

Elke laatste vrijdag van de maand is er in restaurant ‘Zuidloo’ samen eten. Dit begint om 17.30 uur en wordt afgesloten met een lekker kopje koffie of thee rond 20.00 uur.

Ook als men in of bij ’t Dijkhuis woont, nodigt menu graag uit om naar deze activiteiten te komen. Is er vervoer nodig dan kan dit aangevraagd worden bij het Infopunt, tel. 0570-540839. Zij gaan dan proberen om een oplossing te vinden via het Contactteam of via de Zonnebloem. Voor de activiteiten van de seniorenmiddagen is een strippenkaart nodig; deze is te koop bij het Infopunt. Een strippenkaart bevat 12 strippen en kost € 30,00. Hiermee kan men ook op de woensdagmiddagen in ’t Dijkhuis terecht. Afhankelijk van de activiteit wordt het aantal strippen bepaald.

Men ziet u graag een keer deelnemen.