Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Daan en Julia Oostdam

& Het Fasna Trio

Daan en Julia Oostdam.

 

Het Fasna Trio.

BATHMEN – Op zondag 8 oktober om 15.00 uur start het nieuwe seizoen van de Muziekkring Bathmen met een concert van jonge musici in de Dorpskerk.

Julia en Daan Oostdam (dwarsfluit en piano) openen het concert. Julia en Daan hebben al vaker bij de Muziekkring opgetreden. Zij woonden in Bathmen, maar studeren nu beiden aan verschillende conservatoria. Julia (20) studeert dwarsfluit bij Jeroen Bron aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Daan (19) studeert piano aan het Conservatorium in Amsterdam bij Frank Peters. Volgend jaar zal Daan soleren met het Guanajuato Symphony Orkest in Mexico.

Daan en Julia zullen op het concert in Bathmen werken spelen van o.a. Bach, Honegger, Chopin en Debussy.

Het Fasna Trio, opgericht in 2015, bestaat uit violiste Jet van Oosterhuis (22), celliste Loes van Oosterhout (19) en pianiste Florence van der Does (23). Jet van Oosterhuis studeert sinds 2014 aan het Artez Conservatorium te Zwolle. Ze speelde o.a. in het Nationaal Jeugdorkest en het Jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel. Loes van Oosterhout volgt de vooropleiding aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ze is aanvoerder van de celli in het Jeugdorkest Nederland. Loes heeft meerdere prijzen behaald bij het Prinses Christina Concours en won de eerste prijs bij het Britten Cello Concours. Florence van der Does studeert aan het Conservatorium Zwolle bij Frank Peters en heeft opgetreden op podia zoals de Domkerk in Utrecht, Schouwburg Orpheus en Musis Sacrum in Arnhem.

Het Fasna Trio speelt o.a. werken van Max Bruch en Joaquin Turina.