Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Met dank aan de sponsoren!

BATHMEN-DEVENTER – Een evenement als de Brink tot Brinkloop kan niet bestaan zonder sponsoren. Niet alleen omdat ze ervoor zorgen dat er geld is, maar ook omdat ze helpen met de verspreiding van het nieuws en de aanwas van lopers. En niet te vergeten spullen en helpende handen tijdens het evenement. Zij verdienen dan ook bijzondere dank!In dit artikel laat de organisatie sponsoren aan het woord komen. Ditmaal zijn het sponsoren van het eerste uur. Al vele jaren een trouwe supporter, die enorm geholpen heeft, is Robert Scholten, Verzekeringen en Hypotheken. Aan het woord is Robert Scholten.

“We krijgen jaarlijks vele sponsorverzoeken, maar toen we dit initiatief onder ogen kregen heb ik direct ja gezegd. Simpelweg vanwege het feit dat het een gezond(heids)evenement is; vele klanten van mijn kantoor doen mee aan dit evenement en last but not least is het een groots Bathmens evenement met een hoge aandachtswaarde en dus goed voor reclame uitingen. Naast het feit dat we financieel sponsoren zorgen we ieder jaar voor een passende evenementenverzekering voor de organisatie en voor de deelnemers. Ik ben zelf een absolute liefhebber van sport en bewegen, zoals mountainbiken, tennis en wielrennen, maar ik moet bekennen dat ik niet meeloop. Of we dit evenement in de toekomst ook nog zullen steunen? Jazeker! Dat plan hebben we wel althans. Sterker nog, we hebben ambitieuze plannen en willen wellicht volgend jaar als hoofdsponsor aantreden. Het is een goede organisatie, met een goed doel eraan gekoppeld en mensen in beweging krijgen is een belangrijk aspect. Wij gaan hier voorlopig zeker mee door!”

Naast Robert Scholten, Verzekeringen en Hypotheken is ook Horecabedrijf ’t Bockje op de Brink in Bathmen al jarenlang sponsor van de Brink tot Brinkloop. Zij echter vooral in direct sponsoring. Zij plaatsen de benodigde tenten als sponsor en verzorgen volledig het bagagevervoer op de dag van de loop.

 

Huidige hoofdsponsor

Ook dit jaar zijn Deventer Extra en de Bathmense Krant hoofdsponsor. En omdat de 11e editie op oudejaarsdag gelopen wordt blikken we ook elk artikel even terug. Aan het woord Jeroen Schoppema en Camilla Klein Nagelvoort.

Jeroen Schoppema: “Samen met Artzet Media, de uitgever van de Bathmense Krant, zijn wij de uitgever van de Deventer Extra. De Brink tot Brinkloop is daarom voor ons een perfect evenement in ons gezamenlijke verspreidingsgebied.” Camilla Klein Nagelvoort vervolgt: “Mijn man en ik zijn zelf fervente lopers. Sporten is voor ons heel erg belangrijk. Daarom verlenen wij graag onze medewerking aan sportieve evenementen. Naast de Brink tot Brinkloop zijn wij van meerdere hardloopevenementen in de regio sponsor en mediapartner: de Kleine Haarloop, de IJsselloop, De Diepe Hel Holterbergloop, de Triathlon Holten en nu dan ook de Brink tot Brinkloop. We zullen in al onze titels de Brink tot Brinkloop zoveel mogelijk promoten, zodat er weer een groot aantal deelnemers aan de start zal staan in Deventer op zondag 31 december 2017.”

 

Bedankt voor jullie hulp!

Namens alle deelnemers en de organisatie enorm bedankt voor jullie hulp en dat we nog vele jaren mogen samenwerken om dit evenement nog mooier te maken dan het nu al is.

Inschrijven voor de Brink tot Brinkloop kan vanaf nu op www.brinktotbrinkloop.nl.