Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dat wordt lachen, gegarandeerd!

Dat wordt lachen

BATHMEN – Dit weekend is de uitvoering van toneelvereniging Loo en Omstreken. Dit jaar is gekozen voor een komedie van Carl Slotboom. In `Wie van de drie´ gaat de Familie Bruinsma naar een hotel om zich daar een paar dagen lekker te laten verwennen. Dit omdat ze een nieuwe scheurdeur krijgen en de woningbouwvereniging betaalt de onkosten, of toch niet.

En met de komst van bijzondere gasten zal het hotel soms van haar gebruikelijke regels moeten afwijken En wie is dan de tafeldame voor Thomas ter Velde? En lukt het overbuurman Alex om de rust te bewaren en als een ware quizmaster alles tot een goed einde te brengen? Kortom, volop actie en dus redenen genoeg om ook te komen genieten van dit geweldige toneelstuk.

Het toneelstuk `Wie van de drie´ is het afgelopen jaar al op meerdere locaties gespeeld door andere toneelverenigingen en hiermee is gebleken, succes gegarandeerd. Het is een stuk met veel humor.

De uitvoeringen zijn op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari 2016 om 20.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke. Deze avonden zijn gratis toegankelijk voor leden van Loo en omstreken, voor niet-leden is de entreeprijs € 7,50. Kaarten kunnen tijdens de avonden aan de zaal gekocht worden. Op zaterdagmiddag 13 februari is er een voorstelling speciaal voor alle 65-plussers, die begint om 14.00 uur en is vrij toegankelijk. De zaal is een half uur voor aanvang geopend. Via facebook Loo e.o. kunt u ook de ontwikkelingen volgen en alvast een glimp opvangen van het mooie decor.