Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De Bathmense Krant bestaat 50 jaar 


Ooggetuigen berichten over 50 jaar Bathmens nieuws

BATHMEN – “De Bathmense Krant is voor het eerst verschenen in 1972, nu 50 jaar geleden. Ontstaan uit een initiatief van de verenigde Bathmense ondernemers levert onze krant u nu al 50 jaar elke week het nieuws uit Bathmen. Dit nieuws valt gratis bij u in de bus via onze inmiddels kleurrijke krant. Een prestatie van formaat, zeker in het huidige tijdsgewricht”, aldus een woordvoerder van de Oudheidkundige Kring Bathmen.


Hij vervolgt: “Een reden temeer voor de  Oudheidkundige Kring Bathmen om terug kijken op de afgelopen 50 jaar. Zij gaat dit doen bij Cultuurhuus Braakhekke op woensdag 22 juni. Leidraad hierbij vormen artikelen uit de Bathmense krant die  allemaal opgeslagen en gerubriceerd zijn door vele vrijwilligers.
Op 22 juni worden een aantal belangrijke gebeurtenissen en mijlpalen die de Bathmense krant haalden opnieuw belicht en voor het voetlicht gebracht aan de hand van ooggetuige verslagen.
Een keur van bekende en minder bekende Bathmenaren zal dan met u herinneringen ophalen en achtergronden belichten over het nieuws zoals zich dat de laatste 50 jaar via de Bathmense krant aan u heeft gepresenteerd.
De avond bij Braakhekke begint op 22 juni om 20.00 uur en zal ongeveer tot 22.00 uur duren. Er is een pauze ingelast, want het mag dan wel allemaal ‘oud nieuws‘ zijn, bijzonder is het wel en een mens, zelfs de Bathmenaar, moet toch af en toe weer even op adem komen.”
De toegang voor leden van de Oudheidkundige Kring is gratis en voor niet-leden wordt een entree  gevraagd van 5 euro ter dekking van de kosten. Iedereen is van harte welkom.