Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De beste Hazes hits meezingen bij Boode

BATHMEN – Zaterdag 5 november is het zover! De ultieme Andre Hazes tribute show LIVE bij Boode in Bathmen. Geen enkele Nederlandse zanger is jaren na zijn dood nog steeds zo immens populair als Andre Hazes. Iedereen kent zijn hits: ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef mijn leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere grote hits. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen.

De 13-koppige live band H6 zet op zaterdag 5 november de grote zaal bij Boode helemaal op z’n kop. Tijdens deze XL show komen alle hits van Andre Hazes aan bod. “U gaat gegarandeerd schor van het meezingen naar huis. Na afloop van de Hazes show gaat DJ Con Nalez nog tot in de kleine uurtjes door met het draaien van de beste hits van de afgelopen jaren. Dit is echt een feest waar je bij moet zijn! Tickets besteld u gemakkelijk online via www.boode.nl

TIP: Start deze geweldige avond uit met een heerlijk diner in onze Brasserie. Onze nieuwe menukaart staat vol met culinaire gerechten en uiteraard ook wild gerechten. Reserveer vooraf uw tafel”, aldus een woordvoerder van Boode in Bathmen.