Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De dopper,

een echte zomertopper!

Nu in de aanbieding bij Wereldwinkel Bathmen

BATHMEN – De dopper is dè duurzame drinkfles voor kraanwater. Wegwerpflesjes heb je dankzij deze fles niet meer nodig, dat scheelt een hoop plastic afval! En hierdoor draag je bij aan een schonere wereld.

Dopper is ontstaan uit frustratie over de snelgroeiende plastic soep in onze oceanen. De oprichter van de dopper, Merijn Everaarts, werkte destijds in de evenementenbranche en zag hoe de festivalbezoekers een spoor van plastic afval achterlieten. Zo werd het idee voor een herbruikbare plastic fles geboren. De dopper is gemaakt van 100 % recyclebaar materiaal en is vrij van schadelijke stoffen en giftige weekmakers.

Met de aanschaf van deze fles steun je het programma ‘drinkwater, sanitatie en betere hygiëne’ van Simavi in Nepal. Bovendien worden er – onder de vlag van de Dopper Academy – educatieve programma’s met betrekking tot water en zwerfvuil voor scholieren en studenten verzorgd.

Als het aan Dopper ligt leven we straks in een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid wegwerp plastic afval en waar iedereen, dichtbij huis en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater.

De aanbieding geldt van 19 juli t/m 25 augustus en….op is op!