Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De jeugd van TC Bathmen

BATHMEN – Terwijl in Parijs de topspinballen van Nadal het gravel teisteren, zijn de banen van TC Bathmen de afgelopen week in bezit genomen door de jeugd.Op 6 juni was er het tenniskidsevent. 49 Deelnemers van vijf verenigingen uit de regio streden om het kampioenschap in de categorieën Rood en Oranje. Het centrecourt van TC Bathmen werd voor deze gelegenheid omgetoverd tot een verzameling minibaantjes waarop alle kinderen aan de gang konden.

Na een enerverende strijd is de winnaar in de categorie Rood Annemijn Vierhouten met als nummer twee Fedde Diamant. In de categorie Oranje is de winnaar Julius Mondia met als nummer twee Finn Jongepier.

Na deze doldwaze tennismiddag is op donderdag het Bathmen Open Poule toernooi voor de oudere jeugd begonnen. Aan dit toernooi doen 42 kinderen mee van zes verenigingen. Op zondag 10 juni was de finale van dit toernooi.

TC Bathmen heeft een bijzonder actieve jeugdafdeling die niet alleen veel traint en competitie speelt, maar ook verschillende toernooien organiseert en uiteraard allerlei andere leuke activiteiten. Tennissen kan in verschillende leeftijdscategorieën, van klein veld (tenniskids) tot de normale baan. Geïnteresseerd? Kom eens langs of neem contact op via info@tcbathmen.nl