Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De Klimbimbeurzen komen er weer aan!


BATHMEN – Stichting Klimbimbeurzen houdt dit najaar weer haar beurzen. Op 7 en 8 oktober de kinderkleding- en speelgoedbeurs en op 14 en 15 oktober de kledingbeurs voor volwassenen. De opzet van de beurzen is hetzelfde. Op vrijdag is de inbreng en verkoop van 10.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 20.00 uur. Op zaterdag is de verkoop van 9.30 – 12.00 uur.
De in te brengen kleding of speelgoed dient schoon en compleet te zijn. Het maximum aantal in te leveren kleding of speelgoed per lijst is 20 stuks.
De inbrenger ontvangt 75% van de verkoopprijs, 25% komt ten goede aan Stichting Klimbimbeurzen. Per ingebracht artikel wordt € 0,15 in rekening gebracht. Er is geen pinapparaat aanwezig.

Meer informatie over de beurzen staat op de website,
www.klimbimbeurzen.nl.
Stichting Klimbimbeurzen verdeelt de opbrengst onder verenigingen, stichtingen en dergelijke uit Bath-men die een financiële aanvraag doen bij de stichting.

Verenigingen, stichtingen en dergelijke die actief zijn met de doelgroep kinderen tot 18 jaar in Bathmen kunnen een goed onderbouwde aanvraag doen bij de secretaris van de Stichting Klimbimbeurzen, p/a Alferinklaan 43, 7437 DD Bathmen of via klimbimbeurzen@live.nl voor 1 november 2022.