Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De Preek van de Leek

BATHMEN – Zondag 18 november om 16.00 ’s middags is er in de Dorpskerk een Preek van de Leek. Die zondag zal de bekende gastspreker Murat uit Deventer de Preek van de Leek verzorgen. Hij en zijn vrouw hebben al eens uitleg gegeven van het boekje ‘Islam voor beginners’. Murat is een bevlogen en goede spreker. Het thema van de preek is: ‘Verlangens’.Murat zal het over de wereldse verlangens hebben, waar we allemaal mee worstelen in ons dagelijks leven, ongeacht geloof en/of levenswijze. De Preek van de Leek duurt ongeveer een uur en na afloop is er gelegenheid om met de prediker en zijn/haar eventuele gasten en of familie na te praten onder het genot van een drankje.

Of de prediker nou precies zo gelovig is als jij, gepreekt hebben ze nog nooit in de Bathmense Dorpskerk. De Preek van de Leek is geen gewone kerkdienst, geen alternatieve kerkdienst, maar een experiment van deze tijd.

Op de kansel, of daarvoor, houdt een gastprediker een persoonlijk betoog over wat hem/haar bezielt. De toegang is uiteraard gratis. Koffie en thee met iets lekkers worden aangeboden door de kerk. Wel zal er worden gecollecteerd voor een goed doel en wordt de mogelijkheid geboden om voor dit evenement een vrijblijvende bijdrage te geven. De opbrengst van de collecte komt ten goede aan een doel dat de prediker zal voorstellen.

Iedereen is van harte welkom!

Wanneer: zondag 18 november 2018. Tijd: 16.00 uur. Waar: Dorpskerk Bathmen.

Info: Anke-Marjolijn Muller, tel. (0570) 655318, mail: am.muller68@gmail.com