Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘De Stille Week’

Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek

BATHMEN-OKKENBROEK – Vanaf morgen gaan we in de kerken ‘De Stille Week’ in. De lijdensweek van Pasen die eenzaamheid, verraad en verloochening ademt, maar die uitmondt in de wetenschap dat bij God het leven sterker is dan de dood en het licht sterker dan alle duisternis.Dát is de hoop die mensen gaande houdt, die moed geeft in bange tijden en kracht in schijnbaar uitzichtloze situaties. In dit geloof voelden en voelen velen zich gedragen.

Misschien dat daarom ‘The Passion’ jong en oud zo aanspreekt. Want de dood en het lijden is van alle tijden en van alle plaatsen. Ieder krijgt er in z’n leven mee te maken. Afgelopen week was dit weer schrijnend voelbaar onder ons.

In al dat lijden dat de wereld en de mens overvalt, zoeken we de nabijheid en de steun van De Eeuwige en van elkaar. Komende week is er daarom elke dag een korte bijeenkomst of een viering in één van onze kerken.

Op maandag, dinsdag en woensdag is dat om 19.00 uur in de Dorpskerk. Donderdag om 19.30 uur in diezelfde kerk. Vrijdag om 19.30 uur in de kerk van Okkenbroek. Zaterdag om 22.00 uur ook in Okkenbroek en zondag om 10.00 uur weer in de Dorpskerk.

U bent daarvoor allen van harte uitgenodigd!