Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De Zonnebloem, ook wat voor u?

BATHMEN – “De Zonnebloem is er voor iedereen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. Onze missie is jouw sociale activiteiten te verrijken. Hierbij kun je denken aan bezoek aan huis, samen erop uit, groepsactiviteiten en zonnebloem vakanties”,.aldus Jenny Nikkels van de Zonnebloem Bathmen.

Nikkels: “Iedereen heeft behoefte aan sociaal contact en persoonlijke aandacht. Met een lichamelijke beperking is het vaak lastig om dat zelf op te zoeken. Je hebt minder contact met andere mensen dan je misschien zou willen en je voelt je bezwaard om anderen op te zadelen met jouw handicap. Dat is altijd al zo geweest maar we merken de behoefte in deze covid-tijd meer dan ooit. Vrijwilligers van de Zonnebloem komen graag bij je op bezoek en hebben aandacht voor je. Een leuk gesprek of even samen de deur uit. Zo maakt de Zonnebloem nieuwe vriendschappen mogelijk. Zou je het leuk vinden als een vrijwilliger van de Zonnebloem bij je langskomt of ken je iemand die er veel aan zou kunnen hebben?”
Ook nieuwe vrijwilligers kunnen zich aanmelden, het is prachtig werk en het geeft veel voldoening. Wil je ook tot een gezellige groep vrijwilligers behoren, of deelnemer worden meld je dan aan bij afd. Bathmen via de mail: Roelie.vanerven@concepts.nl, of telefonisch: Jenny Nikkels 06-25471741.