Derde editie van

‘De Kerk Gaat Vreemd’

BATHMEN – Op vrijdagavond 18 oktober is er de 3e editie van ‘De Kerk Gaat Vreemd.’ Ook voor dit jaar is er een verrassend thema bedacht. Ditmaal is het allemaal ‘Plat Gedoe’!Deze avond zal in het teken staan van het dialect. En niet alleen het dialect uit onze streek, maar verschillende dialecten zullen voorbij komen tijdens deze avond. De ‘Huisband’ is al druk in de weer met het instuderen van toepasselijke muziek.

Ook heeft men wederom een paar interessante sprekers weten te strikken om hierover wat te vertellen. Ten eerste zal Hennie Tuut (bij de meesten wel bekend) gaan vertellen. De tweede spreker van de avond is een echte BA-er (Bekende Achterhoeker). Hans Keuper (je weet wel, van Boh Foi Toch) werd bereid gevonden om ook wat over de herkomst van het dialect te vertellen en….te zingen! Waar komt het dialect nu vandaan en waarom is het zo belangrijk dat deze taal doorgegeven wordt aan de jongere generatie. Nieuwsgierig geworden? Zorg dat je er bij bent!

Men ziet jullie graag verschijnen op vrijdagavond 18 oktober in de Dorpskerk van Bathmen. En zoals altijd is de inloop vanaf 19.30 uur met koffie!