Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Die Verrückte Battumse Stunde

Nieuw onderdeel Bathmense Kermis!
Meld je aan!

BATHMEN – De invulling van de maandagochtend tijdens de komende Bathmense Kermis is gewijzigd. Na een aantal jaren kermisontbijt staat nu ‘Die Verrückte Battumse Stunde’ op het ochtendprogrammma. En dat belooft een hilarisch spektakel te worden.

Wat is de bedoeling?
Kom als individu of als groep ‘verrückt’ gekleed of anderszins uitgedost en loop op de Battumse  Verrückte kermiscatwalk. Iedereen mag meedoen, van jong tot oud. Vanaf 11.00 uur start de show en onder begeleiding van foute muziek loop je als individu of als groep over deze kermiscatwalk, langs een zee van kermispubliek.
De route start bij Hét Café Braakhekke en loopt via Café De Brink om te eindigen bij Boode.
Een deskundige jury beoordeeld de deelnemers en de winnaar ontvangt 100 consumptiebonnen. Voor de tweede prijs liggen er 50 en voor de derde prijs 25 consumptiebonnen klaar.

Daarnaast worden er onder alle inschrijvingen inschrijfbonussen uitgereikt. Dit houdt in dat onder alle deelnemers nog eens drie winnaars worden uitgeloot. Deze winnaars ontvangen 25 consumptiebonnen simpelweg door in te schrijven en mee te doen!

Tijdens de ‘Die Verrückte Battumse Stunde’ worden er gratis broodjes knakworst uitgereikt. Deze worden aangeboden door de Stichting tot behoud van de Bathmense kermis.

Die Verrückte Battumse Stunde’
Dag: maandag 26 september
Tijdstip: van 11.00 tot 12.00 uur
Locatie: kermisterrein (start bij Hét Café Braakhekke)

Schrijf je in via
info@bathmensekermis.nl, onder vermelding van je (team) naam.