Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dodenherdenking,

maandag 4 mei 2015

De enorme belangstelling voor de dodenherdenking op 4 mei in Bathmen doet ons elk jaar weer bijzonder goed. We vinden het prettig om op die manier hen te herdenken die vielen voor onze vrijheid en vrede. We vinden het ook steeds weer heel prettig dat er zoveel jongeren bij de dodenherdenking aanwezig zijn. De opkomst van zowel jongeren als ouderen was ook dit jaar weer bijzonder groot.

Dit kwam misschien ook doordat het een bijzonder jaar was van de bevrijding. 70 jaar. Het was voor ons geweldig dat u er was en eventueel uw medewerking hebt willen verlenen. Langs deze weg willen wij iedereen die aanwezig was of  heeft meegewerkt, op welke manier dan ook, heel hartelijk dank zeggen. De kinderen van de Dorpsschool en de Rythmeen met hun eigen gemaakte gedichtjes. Het was gewoon weer geweldig.  Fijne toespraken door Alie Zandstra, als afgevaardigde van de gemeente, en de heer Johan Nahuis, voorzitter 4 mei commissie en Erik Dikkers, tweede voorzitter 4 mei commissie.

Muziekvereniging Orpheus. Peter ten Dijke kon helaas dit jaar niet aanwezig zijn. Jammer.

De cantorij zong op voortreffelijke manier twee liederen voor ons in deze dienst. Geloof hoop en liefde. Verder lied 462 (nieuwe liedboek 462  vers 1 t/m 4.

Scoutinggroep James Lovell. Aard Jan Kram die samen met een aantal jongeren aan de herdenkingsdienst heeft meegewerkt. Allemaal heel hartelijk bedankt voor de spontane medewerking.

Enkele slotwoorden door de heer Erik Dikkers voordat we samen het eerste en zesde couplet van het Wilhelmus gingen zingen.  Allemaal bedankt voor de inzet.

Allen heel erg bedankt. Fijn dat u er was.

We hopen dat we een volgend jaar weer op u allen mogen rekenen.

 

Stichting Oranjecommissie “Bathmen en Loo”