Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dodenherdenking Bathmen, woensdag 4 mei 2016

BATHMEN – De enorme belangstelling voor de dodenherdenking op 4 mei doet ons elk jaar bijzonder goed. We vinden het prettig om op deze manier hen te herdenken die vielen voor onze vrijheid en vrede. We vinden het prettig dat er zoveel jongeren bij de dodenherdenking aanwezig zijn. De opkomst van zowel jongeren als ouderen was ook dit jaar bijzonder groot.Het was voor ons geweldig dat u er was en eventueel uw medewerking hebt willen verlenen. Langs deze weg willen wij iedereen die aanwezig was of heeft meegewerkt, op welke manier dan ook, heel hartelijk dank zeggen.

De leerlingen van de Dorpsschool en de Rythmeen: fijn dat jullie weer voor gedichtjes wilden zorgen. Fijne toespraken door Marco Swart, als afgevaardigde van de gemeente Deventer. Verder de heer Joop Mol en Rina Beltman, tweede voorzitter van de 4 en 5 mei commissie. Bedankt muziekvereniging Orpheus en Peter ten Dijke.

“Close Company”, a capella koor uit Bathmen, zong o.l.v. dirigent Jurrien Zaagman op voortreffelijke manier vier mooie liederen.

Scoutinggroep James Lovell, die weer aanwezig was op de begraafplaats, bedankt voor de spontane medewerking.

Ook de jongeren die hebben meegewerkt aan deze bijeenkomst: het was weer heel fijn.

Enkele slotwoorden door Rina Beltman, voordat we samen het eerste en zesde couplet van het Wilhelmus gingen zingen.

Allemaal heel erg bedankt voor de inzet. Fijn dat u er weer was.

We hopen dat we volgend jaar weer op u allen mogen rekenen.

 

Stichting Oranjecommissie “Bathmen en Loo”.