Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Doe mee met de Tour de Battum 2015

BATHMEN – Ook dit jaar organiseert de Battumse Tourdirectie een Tour de Battum en wel voor de zeventiende keer. Laat zien dat je kennis hebt van het wielrennen en in het bijzonder van de Tour de France.

Wie gaat de 102e Tour de France winnen?

Wie wordt de opvolger van Vincenzo Nibali als winnaar van de Tour de France of wint Nibali opnieuw? Chris Froome? Alberto Contador? Nairo Quintana? Misschien wint er wel een outsider zoals Tejay van Garderen. Gaat er weer een Nederlander een etappe winnen na het succes van Lars Boom vorig jaar? Misschien Tom Dumoulin wel. Hij is zeker kansrijk in de tijdrit in Utrecht. Welke sprinter geeft Cavendish partij in de sprint? Jij kunt het allemaal voorspellen.

 

Meedoen is eenvoudig

Deelname is heel makkelijk: vul 22 renners en 3 reserverenners in. Deze renners kunnen per etappe en een aantal keren via het algemeen klassement punten voor je halen. Degene die aan het einde van de Tour de meeste punten heeft, wint uiteraard.

 

www.tourdebattum.nl

Alle informatie over de Tour de Battum tref je aan op de website www.tourdebattum.nl Hier tref je ook het inschrijfformulier aan. Dit formulier dient uiterlijk zaterdag 4 juli om 14.00 uur bij café De Brink, Brink 1 of per e-mail: tourdebattum@gmail.com te zijn ingeleverd.

U kunt ons ook vinden op de Facebookpagina: www.facebook.com/tourdebattum en op Twitter via: @tourdebattum

 

Sponsors

De Tour de Battum wordt mede mogelijk gemaakt door café De Brink, café Braakhekke (beide uit Bathmen), Tweewielerij Dick Woessink uit Harfsen, Horeca Stegeman uit Laren en café Spikker uit Lettele.

 

Door mee te doen aan de Tour de Battum wordt het kijken naar de Tour de France nog veel leuker!