Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Doe mee met de Tour de Battum 2018

BATHMEN – Ook dit jaar organiseert de Battumse Tourdirectie weer een ‘Tour de Battum’ en wel editie nummer 20. Laat zien dat je kennis hebt van het wielrennen en in het bijzonder van de Tour de France.Wie gaat de 105e Tour de France winnen?

Wie gaat de Tour de France winnen? Porte, Quintana, Dumoulin? Of wint Froome opnieuw? Misschien wint er wel een outsider zoals Adam Yates. Gaat er weer een Nederlander een etappe winnen na het prachtige sprintsucces van Dylan Groenewegen vorig jaar op de Champs Elysees? Welke sprinter gaat domineren in de sprint? Kittel, Sagan, Groenewegen? Jij kunt het allemaal voorspellen.

 

Meedoen is eenvoudig

Deelname is heel makkelijk: Vul 22 renners en 3 reserverenners in. Deze renners kunnen per etappe en een aantal keren via het algemeen klassement punten voor je halen. Daarnaast kun je via vijf open vragen, zoals wie wint de witte trui?, 25 bonuspunten verdienen per goed antwoord. Degene die aan het einde van de Tour de meeste punten heeft, wint uiteraard.

 

www.tourdebattum.nl

Alle informatie over de Tour de Battum tref je aan op de website www.tourdebattum.nl Hier tref je ook het inschrijfformulier aan. Dit formulier dient uiterlijk zaterdag 7 juli om 13.00 uur bij café De Brink, Brink 1 of per e-mail: tourdebattum@gmail.com te zijn ingeleverd.

U kunt ons ook vinden op de Facebookpagina: www.facebook.com/tourdebattum.

 

Sponsors

De Tour de Battum wordt mede mogelijk gemaakt door café De Brink, café Braakhekke, pizzeria La Rana (alle drie uit Bathmen) en Horeca Stegeman (Laren).

Door mee te doen aan de Tour de Battum wordt het kijken naar de Tour de France nog veel leuker. Succes!