Doe mee met de Tour de Battum 2019

BATHMEN – Ook dit jaar organiseert de Battumse Tourdirectie een “Tour de Battum” en wel editie nummer 21. Laat zien dat je kennis hebt van het wielrennen en in het bijzonder van de Tour de France.Wie gaat de 106e Tour de France winnen?

Wie gaat de Tour de France winnen? Froome en Dumoulin in ieder geval niet, zij doen niet mee. Wordt het weer de winnaar van vorig jaar, Gerraint Thomas, of wordt het een outsider?

Gaat Dylan Groenewegen weer één of meerdere etappes winnen? Wie zijn de grootste belagers van hem? Jij kunt het allemaal voorspellen.

 

Meedoen is eenvoudig

Deelname is heel makkelijk: Vul 22 renners en drie reserverenners in. Deze renners kunnen per etappe en een aantal keren via het algemeen klassement punten voor je halen. Daarnaast kun je via vijf open vragen, zoals wie wint de eerste etappe?, bonuspunten verdienen, 25 per goed antwoord. Degene die aan het einde van de Tour de meeste punten heeft, wint uiteraard.

 

www.tourdebattum.nl

Alle informatie over de Tour de Battum tref je aan op de website www.tourdebattum.nl Hier tref je ook het inschrijfformulier aan. Dit formulier dient uiterlijk zaterdag 6 juli om 12.00 uur bij café De Brink, Brink 1 of per e-mail: tourdebattum@gmail.com te zijn ingeleverd.

U kunt ons ook vinden op de Facebookpagina: www.facebook.com/tourdebattum.

Door mee te doen aan de Tour de Battum wordt het kijken naar de Tour de France nog veel leuker. Succes!