Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Doe mee met de Tour de Battum 2022’


BATHMEN – Ook dit jaar organiseert de Battumse Tourdirectie weer een ‘Tour de Battum’ en wel editie nummer 24. “Laat zien dat je kennis hebt van het wielrennen en in het bijzonder van de Tour de France”, aldus Steven Meijerhof namens de organisatie.

Wie gaat de 109e Tour de France winnen?
Meijerhof: “Wanneer de maand juli zich weer aandient, focust de tourliefhebber zich op dé ronde van het jaar, de ‘Tour de France’. Vanuit Nederlands oogpunt kijken wij natuurlijk onder andere uit naar Mathieu van der Poel en de sprinters Fabio Jakobsen en Dylan Groenewegen. Zij hebben hun zinnen gezet op ritzeges in deze Tour de France. In het hooggebergte hebben we zoals het er naar uitziet geen echte Nederlandse toppers. Maar wie weet, komt er een grote verrassing van Nederlandse zijde. We gaan uit van een coronavrije Tour, maar mogelijk is dat ijdele hoop. We gaan het beleven.”

Wederom dagprijzen voor hoogste aantal punten per etappe
Geprolongeerd vanwege het succes van vorig jaar zijn de dagprijzen met een waarde van ca. € 15,00. Deze kun je behalen door het hoogst aantal punten per etappe te behalen. De dagprijzen worden aangeboden door onze lokale ondernemers en deze zijn terug te vinden op de website
www.tourdebattum.nl

Meedoen is eenvoudig
Deelname is heel makkelijk: Vul 22 renners en 3 reserverenners in. Deze renners kunnen per etappe en een aantal keren via het algemeen klassement punten voor je halen. Degene die aan het einde van de Tour de meeste punten heeft, wint uiteraard. Let op, de Tour start dit jaar op vrijdag.

www.tourdebattum.nl
Alle informatie over de Tour de Battum tref je aan op de website www.tourdebattum.nl. Hier tref je ook het inschrijfformulier aan. Het formulier dient voor vrijdag 1 juli, 16.00 uur te zijn ingeleverd bij de bekende adressen (zie website) of per e-mail: tourdebattum@gmail.com. Het inschrijfgeld bedraagt
5 euro.

Meijerhof tot slot: “Door mee te doen aan de Tour de Battum wordt het kijken naar de Tour de France nog veel leuker. Succes!”