Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dopper, de meest geschikte waterfles, te koop bij de Wereldwinkel Bathmen

BATHMEN – Het mooie weer komt eraan en we trekken er weer op uit met de fiets. Vergeet dan niet “de Dopper” het ideale flesje voor kraanwater. Duurzaam, handig en mooi.Dopper

Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. In Nederland alleen al worden per dag meer dan 500.000 plastic waterflesjes weggegooid. Al dit afval belandt op de straat, op de vuilnisbelt maar ook in de zee waar ze een plastic soep vormen. In deze soep drijft 100 miljard kilo plastic. In de vijf grote oceaangebieden waar dit afval zich concentreert zit 36 x meer plastic dan plankton.

Dus hoe minder plastic afval hoe beter, maar nog een goede reden om dit flesjes aan te schaffen is dat een deel van de opbrengst van de Dopper gaat naar waterprojecten in Nepal. Er worden waterputten geslagen en schone wc’s en rioleringen aangelegd. De Dopper Foundation werkt hiervoor samen met Simavi en lokale partners. Simavi let bij de projecten extra op de moeders omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie. En tot slot: de Dopper wordt klimaatneutraal geproduceerd en hij kan zo de vaatwasser in. Maar je kunt hem ook gemakkelijk schoonmaken met een afwasborstel. Kortom: genoeg redenen om zo’n duurzaam flesje aan te schaffen.

Tony’s Chocolonely paaseitjes

Ze zijn er weer! Een eierdoosje met 12 heerlijke paaseitjes in verschillende smaken zoals puur, melk, caramel en zeezout. En alleen al van de verpakking word je vrolijk, dus wees er als de kippen bij want op is op!

Aantal paaseitjes raden.

Kom ook langs voor het raden van het aantal paaseitjes in de kippen. Hiermee kunt u een leuke prijs winnen.