Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

DVD ‘Bathmen spant de Kroon’ nu te bestellen!

Bathmen – Van het vierdaags evenement ‘Bathmen spant de Kroon’ is een visuele weergave gemaakt. Een bijna anderhalf uur durende documentaire van alle hoogtepunten. Het historisch festival naar aanleiding van het feit dat zich in Bathmen de oudste Oranjecommissie van Nederland bevindt en het samenvallen daarvan met de viering van 200 jaar Koninkrijk, is voor velen een niet te vergeten gebeuren geworden.

Gedurende vier dagen ging Bathmen even terug in de tijd. Deelnemers en toeschouwers genoten van muziek, theatrale verbeeldingen, een eenakter carrousel, spel en dans, een historische veldslag, een optocht en nog veel meer.

In HD is dit alles vastgelegd door Tijhuis AV. Een pakkende vorm om alles nog weer eens in vogelvlucht opnieuw te beleven. Deze DVD is vanaf nu t/m 5 juli te bestellen. Dat kan via: bsdkbestelling@gmail.com
De prijs is in eerste instantie vastgesteld op 8,50 Euro. Dit om wie dat wil de kans te geven voor een betaalbaar bedrag in bezit te laten komen van een unieke herinnering. Als de belangstelling groot blijkt zijn, wordt de prijs van de uitgave naar beneden bijgesteld.
Welke kosten er uiteindelijk aan verbonden zijn, wanneer en waar deze af te halen is, wordt via de e-mail gecommuniceerd. Uiteraard zal na verschijning de DVD ook op andere wijze te verkrijgen zijn. Niet iedereen is immers vertrouwd met digitaal verkeer.

Nadere berichten volgen. Maar vanaf nu kunt van uw belangstelling blijk geven.