Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

€ 3743,- voor

KWF Kankerbestrijding

BATHMEN – De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Bathmen heeft maar liefst € 3743,- opgebracht. Dankzij uw vrijgevigheid kan KWF investeren in nieuwe doorbraken in kankeronderzoek, zodat we samen de dag steeds dichterbij brengen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Over KWF Kankerbestrijding

Tijd vul je elke dag opnieuw in met ervaringen. Mooi, droevig, leuk, lekker, druk of saai. En tijd is misschien wel het meest waardevolle dat je hebt. Meestal besef je dat pas als het niet meer zo vanzelfsprekend is.

Dankzij doorbraken in kankeronderzoek overleven patiënten nu bepaalde soorten kanker waar ze vroeger aan zouden zijn gestorven. Sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar 62%. Door innovatie en techniek het KWF nieuwe doorbraken in kankeronderzoek versnellen. Als je geld geeft voor onderzoek, geef je dus eigenlijk tijd aan iemand met kanker. Lees meer over doorbraken als immunotherapie en slimme medicijnen op kwf.nl/nieuwedoorbraken

 

KWF-afdeling Bathmen

Het bestuur van Bathmen, onderdeel van K.W.F. Deventer, zet zich al jaren in voor KWF Kankerbestrijding, samen met ca. 70 collectanten.

Het bestuur wil al deze vrijwilligers hartelijk danken voor hun inzet tijdens de bijna tropische collecteweek! Graag zouden zij voor de collecte van 2017 enkele nieuwe collectanten verwelkomen, u kunt zich aanmelden bij Ans Heetebrij: p_heetebrij@hotmail.com

 

Collectant gemist?

Hebt u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan!

– Sms ‘gift’ naar 4333 en doneer eenmalig 3 euro.

– Doneer online via kwf.nl