Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

€ 3885,00 voor KWF Kankerbestrijding in Bathmen

BATHMEN – De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Bathmen heeft maar liefst € 3885,00 opgebracht, een geweldig resultaat! Terwijl meerdere collectanten de opmerking hoorden, dat men al aan het K.W.F. had gedoneerd tijdens de Elfstedenzwemtocht van Maarten van de Weijden!Het bestuur van het K.W.F. in Bathmen dankt alle collectanten voor hun grote inzet in de collecteweek! Dankzij uw vrijgevigheid kan KWF investeren in nieuwe doorbraken in kankeronderzoek, zodat we samen de dag steeds dichterbij brengen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

 

Over KWF Kankerbestrijding

Tijd vul je elke dag opnieuw in met ervaringen. Mooi, droevig, leuk, lekker, druk of saai. En tijd is misschien wel het meest waardevolle dat je hebt. Meestal besef je dat pas als het niet meer zo vanzelfsprekend is.

Dankzij doorbraken in kankeronderzoek overleven patiënten nu bepaalde soorten kanker waar ze vroeger aan zouden zijn gestorven. Sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar 64%. Door innovatie en techniek kunnen nieuwe doorbraken in kankeronderzoek versnel worden. Als je geld geeft voor onderzoek, geef je dus eigenlijk tijd aan iemand met kanker. Lees meer over actuele ontwikkelingen op het gebied van kankeronderzoek op kwf.nl/nieuwedoorbraken

 

Collectant gemist?

Hebt u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan!

• Doneer online via kwf.nl

• Sms ‘gift’ naar 4333 en doneer eenmalig € 3,00.