Een fit vervolg van Dynamictennis bij TC Bathmen

BATHMEN – In voorbereiding op de officiële start van het tennisseizoen bij TC Bathmen vindt er opnieuw een kennismakingsblok Dynamictennis plaats. Daarnaast kunt u uw conditie en gezondheid testen door middel van fittesten.Afgelopen najaar hebben een aantal leden en niet-leden van TC Bathmen, jong en oud, onder de bezielende leiding van trainer ervaren wat Dynamictennis is. De ervaringen waren zeer positief en daarom start TC Bathmen om 9 april wederom met kennismakingslessen.

 

Het spel

Dynamic tennis is een gezellige racketsport die tafeltennis, tennis en badminton combineert tot een nieuwe sport. Er wordt met een lichte bal en een lichtgewicht racket gespeeld. Doordat het racket een wat kortere handgreep heeft, is het eenvoudiger te hanteren. Het spel wordt gespeeld op een veld ter grootte van een badmintonveld. Dynamictennis is gemakkelijk aan te leren, is goed vol te houden en is niet blessuregevoelig.

 

Kennismakingsaanbod

Wilt u ook een keer proberen of Dynamictennis iets voor u is? Op 9 april van 10.00 – 11.30 uur kunnen geïnteresseerden deelnemen en kennismaken met Dynamictennis. Er wordt uitgelegd hoe het spel werkt, partijtjes gespeeld en uiteraard afgesloten met een gezamenlijk kopje koffie of thee.

 

Bevalt Dynamictennis u, neem dan de vijf aansluitende dinsdagen deel aan de kennismakingslessen. De kennismakingslessen kosten € 7,50 voor het hele blok van vijf lessen. Meer informatie en voor inschrijven kijk op www.fitstars.nl Kunt u de negende niet, ook tussentijds instromen is mogelijk.

 

Fittesten

Wilt u weten hoe het met uw gezondheid en conditie staat? Op 9 april kunt u deze door middel van een fittest bepalen. Ook als u (nog) niet mee doet met Dynamictennis, bent u van harte uitgenodigd aan een fittest deel te nemen. De test is geheel vrijblijvend en gratis en worden uitgevoerd door Fysiotherapiepraktijk Fysiodé.

Gaat u fit het voorjaar in? Kom dan op 9 april naar TC Bathmen voor een fittest en/of kennismaking met Dynamictennis.

 

Fitstars

TC Bathmen organiseert in een samenwerking met zeven sportverenigingen uit de gemeente Deventer, Fysiotherapiepraktijk Fysiode en Sportbedrijf Deventer diverse kennismakingactiviteiten in het programma Fitstars om mensen te enthousiasmeren om verantwoord en samen met anderen te gaan bewegen.