Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Een goed gesprek’

Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek

BATHMEN-OKKENBROEK – Is er ooit een tijd geweest dat we zoveel met elkaar communiceerden als vandaag de dag? Aan het gebruik van de mobiele telefoons gemeten, zeker niet!Maar of al deze gesprekken ook in de categorie van ‘goede gesprekken’ thuishoren is nog maar zeer de vraag. Want wanneer is een gesprek goed? Voor de één is dat als ’t ie z’n ei kwijt kan. Voor de ander als ’t ie z’n ziel durft bloot te geven. En voor een derde als ’t ie zich begrepen voelt. Dat verschilt dus per persoon en wellicht ook per situatie.

Wat we wel weten is dat een open luisterhouding, een rustige omgeving en gerichte aandacht voor mimiek, houding en stemgebruik van de spreker belangrijke voorwaarden zijn voor dat goede gesprek.

Maar of er nog andere aandachtspunten zijn en of die inderdaad per mens verschillen, gaan we met elkaar ontdekken in de interactieve viering op startzondag, 9 september om 10.00 uur in de Dorpskerk van Bathmen. Zowel in de dienst als daarna kunt u met elkaar in gesprek over waarden en zingevende onderwerpen. Maar u kunt natuurlijk ook alleen komen luisteren en u laten verrassen door prachtige muziek, mooie woorden en een goed samenzijn. Weet u wel:kom!