Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Een matinee op de

zondagmiddag met

zang, muziek en magie

Een matinee op de zondagmiddag 1

BATHMEN – Op zondagmiddag 22 maart 2015 treedt het mannenkoor De Bêkezangers vanaf 14.00 uur op in het Cultuurhuus Braakhekke.

Het belooft een spetterende voorstelling te worden omdat De Bêkezangers zich verzekerd hebben van de medewerking van het Odano Combo en van goochelaar Jarno di Parno, die, samen met zijn hoogbegaafde collega Maike, een optreden verzorgt van twee keer een half uur.

Al meerdere keren hebben De Bêkezangers met het Odano Combo samengewerkt en dat met heel veel plezier. Heerlijke muziek op een volume waarin iedereen ook met elkaar kan praten. Het combo zal tevens, in een aantal liedjes, de Bêkezangers begeleiden.

Ongekend, sensationeel en om nooit te vergeten, zo wordt het optreden van goochelaar Jarno di Parno omschreven. Samen met collega Maike zorgt Jarno voor bijzondere acts vol top magie en mentalistische hoogstandjes. Alleszins de moeite waard, een kans die je niet snel weer krijgt. Met elkaar wordt een gezellige, vrolijke middag vol muziek, zang en magische kracht gebracht.

Kaarten voor deze vrolijke middag kunt u à € 7,50 bestellen bij Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a in Bathmen. Openingstijden Braakhekke maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Ook kunt u de kaarten online bestellen en wel op www.cultuurhuusbraakhekke.nl

Een matinee op de zondagmiddag 2