Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Eerlijk Kookboek voor vaders

die van koken houden

Wereldwinkel Bathmen

BATHMEN – Voor de allerleukste Vaderdagcadeautjes kom je naar de Wereldwinkel Bathmen. Voor vaders die van koken houden en alle andere kookliefhebbers is er het prachtige Fairtrade kookboek “Eerlijk eten”.

Wereldwinkel Bathmen

80 Eenvoudige en smaakvolle recepten zijn in dit boek te vinden. Alle gebaseerd op eerlijke en duurzame geteelde producten. De gerechten zijn simpel met ingrediënten die gemakkelijk – en voor een groot deel in de Wereldwinkel – zijn te verkrijgen. Ook staan er handige gezondheidstips over bijv. zoetmakers, goede vetten, linzen, peulvruchten en noten. Die dan weer verwerkt worden in de heerlijkste recepten. Tot slot vind je ook informatie over de herkomst van de fairtrade producten zoals de cacao, rijst of kokosnoot.

Een echte aanrader voor iedereen die van eerlijk en gezond eten houdt waarbij ook vegetariërs niet vergeten worden. Bij aankoop van een boek ontvang je gratis een pak rijst en een 10 % korting bon voor ingrediënten te besteden in de Wereldwinkel Bathmen.

 

De dopper

Hij is er nog, de duurzame, handige waterfles. De opbrengst komt geheel ten goede aan drinkwaterprojecten in Nepal. En die opbrengsten hebben ze daar nu nog meer nodig.