Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Eerste ervaringen met Dynamic Tennis bij TC Bathmen positief!

BATHMEN – In voorbereiding op de officiële start van een nieuwe tennisvariant bij de club heeft een aantal leden van en bij TC Bathmen kennisgemaakt met Dynamic Tennis.Afgelopen week is een aantal leden, jong en oud, bij elkaar gekomen om onder de leiding van trainer Marc IJzerman te ervaren wat Dynamic Tennis is. De partijtjes werden vol enthousiasme gespeeld en leidden regelmatig tot hilariteit omdat niet iedereen de spelregels even goed toepaste. Hoewel de spelregels sterk afwijken van gewoon tennis, hebben de leden zich deze snel eigen gemaakt.

Dynamic tennis is een gezellige racketsport die tafeltennis, tennis en badminton combineert tot een nieuwe sport. Er wordt met een lichte bal en een lichtgewicht racket gespeeld. Doordat het racket een wat kortere handgreep heeft, is het eenvoudiger te hanteren. Het spel wordt gespeeld op een veld ter grootte van een badmintonveld. Dynamic Tennis is gemakkelijk aan te leren, is goed vol te houden en is niet blessuregevoelig.

Wilt u ook een keer proberen of Dynamic Tennis iets voor u is? Vanaf 25 september kunnen geïnteresseerden gedurende 6 achtereenvolgende dinsdagochtenden van 10.00 – 12.00 deelnemen en kennismaken. Er wordt uitgelegd hoe het spel werkt, partijtjes gespeeld en uiteraard afgesloten met een gezamenlijk kopje koffie of thee. De kennismakingslessen kosten € 7,50 voor 6 lessen.

Dynamic Tennis wordt aangeboden als een onderdeel van Fitstars, een kennismakingsprogramma voor sportieve activiteiten voor mensen die fit en vitaal willen blijven of worden. Fitstars is een activiteit van Sportbedrijf Deventer. Meer informatie en voor inschrijven kijk op www.fitstars.nl Kunt u de 25e niet, ook tussentijds instromen is mogelijk.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar communicatie@tcbathmen.nl

(Foto: Antoinette Boissevain.)